Detailed Notes on Aukcija vozila

postovani imamo case pise da su iz prizrena,rekli su nam da su od srebra.pa da li bi mogli da vidite ako vas zanima.da posaljemo slike

Kvadrat stana u Zagrebu u stambenoj zgradi ima 16 posto višu cijenu u odnosu na kvadrat stana u kući.

Carinska roba koja ima komercijalnu vrednost samo kao sirovina ili otpadak može se prodati prikupljanjem ponuda

Da biste kao ponuđač bili u mogućnosti nesmetano učestvovati u procesu e-Aukcije, jedan od najbitnijih uslova je da Vam je Net preglednik (browser) ažuriran (update-ovan) na novu verziju, odnosno da imate instaliranu zadnju verziju jednog od sljedeća tri Web preglednika:

Republika Srbija već godinama prodaje ukradena vozila na aukciji carine, iako predstavnici državnih organa znaju da je legalnost tih vozila sporna i da ih potražuju vlasnici.

Ukoliko se desi da postoji osnova za nadoknadu štete, jer se recimo radilo o vozilu za koje nije bilo poznato da je na listi Interpola, kupac podnosi zahtev za nadokandu štete pred nadležnim sudom aukcija carine koji o tome donosi odluku.

LimundoGrad d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje check here usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika i može ih deliti sa trećim licima u website svrhu analize i marketinga. Više informacija.

„Galerije sada imaju dilemma. Previše je umjetnina, a premalo kupaca spremnih da rizikuju kupujući djela novih ili manje poznatih autora. Mnoge galerije su prisiljene da smanje cijene, a neke su prestale sa radom“, javlja reporter Al Jazeere Neave Barker.

Ниту еден дел од оваа веб страна не смее да биде репродуциран без писмено одобрение од Систем за Е-Аукција.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove World wide web portala Akta.ba.

Napušteno selo svake godine postaje centar najpopularnije dečije igre: Tamo odlaze da igraju žmurke

Bandić: Grad Zagreb nije ničije 13. prase i neće to biti, svim pravnim sredstvima ću se aukcija balkan boriti da to dokažem

Ovim činom smanjuje se rizik da građani budu oštećeni, a omogućava se i efikasnije sprovođenje carinsko-prekršajnog postupka.

Postupak javne prodaje će se nastaviti samo ako na njoj učestvuju najmanje tri ponuđača koja su uplatila dodatnu kauciju.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Detailed Notes on Aukcija vozila”

Leave a Reply

Gravatar